Klassiek aan de Zaanbocht

Invulformulier

Bestemd voor het aanvragen van een seizoens- of kortingskaart voor de concerten van Klassiek aan de Zaanbocht.

Het is niet nodig nu een keuze te maken voor een bepaald concert. Bij de Kortingskaart wordt bij binnenkomst aan de zaal een concert afgestreept totdat er 4 datums doorgestreept zijn. U dient wel van tevoren te reserveren op www.wormerveersevermaning.nl .

aSeizoenskaart8 concertenvan € 120,-voor € 95,-
bKortingskaart4 concerten naar keuzevan € 60,-voor € 52,-
cSeizoenskaart “Vrienden”8 concertenvan € 120,-voor € 80,-
dKortingskaart “Vrienden”4 concerten naar keuzevan € 60,-voor € 45,-

Geef bij “Bericht” aan wat uw keuze is en u ontvangt een mail voor de verdere afwikkeling.


Concerten Stichting Wormerveerse Vermaning (SWV) 2019-2020

1.         20191013 Olga Persits, orgel en klavecimbel.

2.         20191117 Trio C tot de Derde, Caspar Terra,klarinet & Carel den Hertog, viool & Coos Lettink, accordeon.

3.         20191215 Trio Yoffi, Jetze Dubbelman, piano & Rami Koch, viool & Daniela Zlatkin, cello.

4.         20200119 Nicolae Stiuca, accordeon & Benjamin Konrad, viool.

5.         20200216 Menuetto Trio, Valle González Martín, hobo & Alfonso Manzanera Rojo, klarinet & Daniel Garrido Iglesias, fagot.

6.         20200322 Ravel Trio, Mirna Ackers, fluit & Anouk Dolfing, hobo & Ben Weishaupt, piano.

7.         20200419 Duo La Cascade – Yotam Haran, cello + Nuria Canales Rubio, fluit.

8.         20200517 Marcel Worms, piano.

____________________________________________

1..        Klassiek orgelspel voor de pauze en verfijnd spel op het klavecimbel erna door een geliefde Russische musica.

2.         Een door en door op elkaar ingespeeld trio brengt klassieke- maar ook Balkan- en Klezmermuziek ten gehore. Een genot om naar te luisteren.

3.         Trio Yoffi speelt deze zondag stukken van Schubert, Mozart en een eigen compositie van J. Dubbelman. Een door de wol geverfd trio welke een concert van klasse gaan afgeven.

4.         Nicolae Stiuca op accordeon en de violist Benjamin Konrad gaan u verbazen met hun vingervlugheid, creativiteit en muzikaliteit. Klassiek van de bovenste plank maar ook een sprankeling uit Macedonië en/of Hongarije.

5.         Het sinds 2017 bestaande Menuetto Trio, bestaande uit 3 Spaanse musici, spelen stukken van Ibert, Mozart, Farkas, Beethoven, Tansman en Piazolla.  Dat wordt een concert om over na te praten.

6.         Drie jonge geschoolde musici met nu al een muzikale geschiedenis brengen met hun combinatie van instrumenten, fluit, hobo en piano, een nu eens aantrekkelijk flitsend en dan weer een gevoelig stuk ten gehore.

7.         Duo La Cascade bestaande uit de  inmiddels gelauterde Spaanse fluitiste Nuria Canales en de bevlogen Israelische cellist Yotam Haran hebben deze middag de touwtjes in handen en daar zult u tevreden mee zijn. Een muzikaliteitsnivo waar u U tegen zult zeggen.

8.         De pianist Marcel Worms speelt een drietal preludes en fuga’s van J.S. Bach uit zijn Wohltemperierte Klavier ( 1722-1742) maar tevens ook een drietal van Felix Mendelssohn Bartholdy en Dmitri Sjostakovitj. Een bijzondere pianomiddag, dat is u direct wel duidelijk.