Selecteer een pagina

De Zaanse fotogroep Click exposeert in de maanden november, december en januari in De Vermaning Wormerveer. Vijf fotografen, vijf uiteenlopende stijlen. Tijdens deze expositie laten zij werk zien vanuit hun eigen belevingswereld en interesse. Guda Groot laat macrofoto’s zien en “gezicht” op de Marker Wadden in het voorjaar.

Hanneke Kruijver heeft sinds 2 jaar een nieuwe hobby ontdekt: zwemmen in natuurwater met soms een uitstapje naar het zwembad.

Luzan Veenendaal: Een foto maken is meer dan een plaatje schieten. Het is het op een ongedwongen manier vastleggen van een belangrijk moment van kinderen, familie, vrienden, gezin. Ook van een trouwdag/geregistreerd partnerschap creëer ik in een ontspannen sfeer een blijvende herinnering aan een prachtige, onvergetelijke dag.
Voor meer informatie: www.luzanveenendaal.nl of mail info@luzanveenendaal.nl Instagram: luzanveenendaal

 

Eva Pauw fotografeert Zaanse houten wanden in combinatie met haar eigen plukboeketten. Ook maakt zij foto’s van spiegelingen van Zaanse huizen in het water. Wenskaarten met deze foto’s zijn te koop bij Staphorsius Onderdelen, Guisweg 31, 1544 AG Zaandijk. Contact email: defotosvaneva@gmail.com

Joke Naus is geïnspireerd door haar directe omgeving, geïnteresseerd in abstracte fotografie en de mens als toeschouwer.

 

Share This