Informatieve avond over LED – 19 september 2016

geplaatst in: Geen categorie | 0

zaanse-energie-kooperatie-led-avond-19-september-2016-2

ZAANSE ENERGIE KOÖPERATIE organiseert in samenwerking met Duurzaam Wormerland

Klik hier voor de PDF met onderstaande informatie

informatieve avond over LED

Meer weten over LED verlichting, het energiezuinige alternatief?

Kom maandag 19 september naar De Vermaning in Wormerveer.

Daar zijn deskundigen van onderzoeksbureau OliNo die u informeren.

Onafhankelijke en eerlijke informatie.

Tijd: 20.00 uur (inloop met koffie/thee 19.30 uur)

Organisatie: Leverancier van duurzame Zaanse Energie, de Zaanse Energie Koöperatie

Je weet dat LED verlichting erg zuinig is. Start met LED verlichting dan start direct het besparen. Je weet dat LED verlichting in de aanschaf prijzig is. Maar hoe weet je nu dat je nu de juist toepasbare LED verlichting hebt?

www.zaanse-energie-kooperatie.nl

 

ZEK organiseert avond over LED verlichting.

Na de succesvolle avonden ‘Verwarm je huis uit de sloot’ (2013) en de ‘Kantelavond’ (2015) organiseert de Zaanse Energie Koöperatie opnieuw een energieke avond. Deze avond is op 19 september en staat in het teken van de energiezuinige LED verlichting. Altijd al de ins en outs willen weten van een dergelijke verlichting? De ZEK heeft de eigenaren van de website OliNo.org gestrikt. Jeroen van Agt en Marcel van der Steen runnen een meetbedrijf voor alles wat met LED te maken heeft. Zij lichten nieuwe producten door op allerlei aspecten en maken rapportages voor fabrikanten. Dit zijn de Experts! Vanuit hun ervaring kunnen zij zeer bruikbare informatie geven voor consumenten.

Wordt dit een avond vol met technisch jargon?

Nee zeker niet, zij geven vaker presentaties voor energiecoöperaties. Kom vooral met vragen! En domme vragen bestaan niet.

We starten om 20.00 uur precies (de heren komen uit Eindhoven en moeten nog terug) in ons nieuwe vestigingsadres De Vermaning, Zaanweg 57 in Wormerveer. De avond is gratis toegankelijk voor iedereen, lid of niet. Zo kan de ZEK met de opbrengst via ons product Zaanse Energie (van onze windmolen in Assendelft en het zonnedak in Wormer) dit soort avonden organiseren. We zouden i.v.m. de catering graag willen weten of u komt. Laat dit weten door uiterlijk 15 september een mail te sturen naar info@zaanse-energie-kooperatie.nl of bel met 06-33800429.

Postbus 114,1520 AC Wormerveer Telefoon: 06-33800429